26.04.2012
Türkiye'de Chilli forumu mümkün mü?
Ülkemizde acı yemek kültürü olmakla birlikte ağırlıkla hazır toz veya pul biber kullanılması nedeniyle taze acı biber çeşitlerini tüketme yaygın değil.Acı biberleri yemeklerle birlikte taze olarak yemek, yemeklere eklenen acı soslar hatta acılı tatlılar hazırlamak konusunda nerdeyse hiç tecrübe olmadığını söylemek yanlış olmaz.Bu nedenle acı biber çeşitlerine, saksıda bile yetiştirilebilen bu bitkilere ilgi olmadığı da bir gerçeklik.Bir yılı geçen, ikinci mevsimine giren aktif blog çalışmamın bu yönde en ufak bir ilgi ve geri dönüşüm oluşturmamasına şaşırmadığımı itiraf etmeliyim.Herşeye rağmen bloğu aktif olarak sürdürmeye ve çalışmalarımı kayıt altına almaya devam edeceğim.Bu uğraşın benim için tatmin edici ve yararlı olduğuna eminim.Belki bir başkası için de bir gün birşeyler ifade edebilir...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder